Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Орлівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04390848) був реорганізований і увійшов до складу Свеської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

ОНОВЛЕНЕ Й ДІЄВЕ ЗАКОНОДАВСТВО – ЕФЕКТИВНЕ ЗНАРЯДДЯ У БОРОТЬБІ ЗІ ЗЛОЧИННІСТЮ

ОНОВЛЕНЕ Й ДІЄВЕ ЗАКОНОДАВСТВО – ЕФЕКТИВНЕ ЗНАРЯДДЯ У БОРОТЬБІ ЗІ ЗЛОЧИННІСТЮ

Одним із напрямків діяльності правоохоронних органів є боротьба із рейдерством, тобто із незаконним захопленням або недружнім поглинанням підприємств. Законопроєкт № 1056-1 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту права власності» розширив коло антирейдерських заходів та значно убезпечив власність від протиправних посягань.

Законодавче нововведення, як виключає, так і змінює деякі існуючі норми у законах та кодексах або ж додає до них нові. Тепер для реєстрації прав на нерухоме майно нотаріусам та державним реєстраторам необхідно скористатися не лише кваліфікованим електронним підписом, але й підтвердити рішення за допомогою Google-ідентифікації з використанням одноразового пароля.

Також варто зазначити, що зміни, котрі були ініційовані Міністерством юстиції, мають на меті знизити кількість випадків протиправного заволодіння майном та створити більш прозорий контроль за діяльністю реєструючих органів.

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування

Vlada.online - розробка офіційних сайтів органів державної влади і органів місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *